У Львові арештували чоловіка, який заборгував 190 тис. грн аліментів

Фото з відкритих джерел

Чоловік приховував свій дохід

У Львові суд виніс вирок чоловіку, який заборгував 190 тис. гривень аліментів. Йому призначили 2 місяці арешту.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що чоловік повинен був сплачувати частину свого доходу на утримання сина починаючи з липня 2014 року. Однак знаходячись у Львові він ухилявся від сплати аліментів. Зокрема, він офіційно не працював та на облік до місцевого центру зайнятості не звертався.

Втім чоловік працював у приватних осіб, мав тимчасовий заробіток, не повідомляв у державну виконавчу службу дані про місце свої роботи та приховував фактичні доходи.

«Аліменти на дитину добровільно не виплачував та будь-якої іншої матеріальної допомоги на утримання малолітньої дитини не надавав, не брав участі у його вихованні, чим посягав на належний рівень життя і нормальний розвиток дитини», - йдеться у вироку.

Таким чином обвинувачений заборгував 190,3 тис. гривень аліментів, що сукупно перевищує суму виплат за три місяці відповідних платежів.

Чоловік подав у суд заяву, складену у присутності захисника, згідно з якою визнав свою вину у скоєному.

Личаківський районний суд м. Львова визнав чоловіка винним в ухиленні від сплати аліментів на утримання дитини та призначив покарання у виді 2-х місяців арешту.

Нагадаємо, нещодавно Залізничний районний суд м. Львова покарав водія, який їздив на автомобілі бувши позбавленим права керування транспортними засобами та під дією наркотиків. Чоловіка позбавили водійського посвідчення через несплату аліментів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності