• Головна
  • Новини Львова
  • Не платив аліменти та їздив під наркотиками: у Львові покарали водія без водійських прав

Не платив аліменти та їздив під наркотиками: у Львові покарали водія без водійських прав

водій

Чоловіка позбавили водійського посвідчення через несплату аліментів

Залізничний районний суд м. Львова покарав водія, який їздив на автомобілі бувши позбавленим права керування транспортними засобами та під дією наркотиків.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Встановлено, що чоловіку керував автомобілем Renault Logan у стані наркотичного сп’яніння 12 травня на вул. Городоцькій, 282а. Огляд водія відбувався у медичному закладі у лікаря-нарколога. Окрім того, цього ж дня він керував автомобілем на вул. Сигнівка, 3.

Варто зазначити, що стосовно водія було встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами у зв’язку із заборгованістю по сплаті аліментів.

Суд розглянув матеріали справи, чоловіка визнали винним у скоєному та призначили покарання у виді 17 тис. грн штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на 1 рік. Також він повинен заплатити 536 гривень судового збору. Якщо чоловік не сплатить штраф протягом 15-ти днів, тоді при примусовому виконанні постанови суду штраф підлягає стягненню у подвійному розмірі.

Нагадаємо, раніше у Стрию місцевий житель прийшов до сервісного центру МВС з водійськими правами 1993 року, термін дії яких закінчився й хотів обміняти їх на дійсні. Втім виявилось, що водійське посвідчення йому не належить. Під час перевірки посвідчення працівники сервісного центру виявили ознаки підробки документа.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності