У Львові покарали водія, який їздив з чужими документами

водій
Фото: Freepik

За скоєне чоловік заплатить 510 гривень штрафу

Личаківський районний суд м. Львова покарав водія, який надав правоохоронцям водійське посвідчення, що належить іншій особі.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Встановлено, що чоловік знайшов чуже посвідчення водія на вулиці, підняв його та зберігав з метою подальшого використання.

Чоловіка виявили працівники поліції коли той керував автомобілем Skoda Roomster на вул. Джорджа Вашингтона. Після зупинки автомобіля він надав на вимогу правоохоронців чуже посвідчення водія, яке намагався видати за своє.

Обвинувачений уклав у присутності захисника заяву про визнання винуватості. Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у скоєному та призначив йому штраф у розмірі 510 гривень. Чуже водійське посвідчення суд ухвалив повернути законному власнику.

Нагадаємо, раніше у Стрию місцевий житель прийшов до сервісного центру МВС з водійськими правами 1993 року, термін дії яких закінчився й хотів обміняти їх на дійсні. Втім виявилось, що водійське посвідчення йому не належить. Під час перевірки посвідчення працівники сервісного центру виявили ознаки підробки документа.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності