У Львові відремонтують закапелок Маркіяна Іващишина

закапелок Маркіяна Іващишина
Фото: Львівська міська рада

Роботи проводитимуть у липні-жовтні

У Львові проведуть капітальний ремонт закапелка Маркіяна Іващишина. Коштуватимуть роботи понад 450 тис. гривень

Відповідна інформація опублікована на сайті Prozorro.

Послуги з капітального ремонту замовила Галицька районна адміністрація Львівської міської ради. Роботи проводитиме Львівське комунальне підприємство «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району».

Згідно з підписаним договором, підрядник повинен демонтувати покриття мощення на площі 324 кв. м, розібрати покриття та основ бруківки з булижного каменю вручну на площі 2,59 кв. м, щебеневих покриттів і основ на площі 26,96 кв. та улаштувати покриття з фігурних елементів мощення.

Закапелок повинні вимостити кам’яною плиткою червоно-кремового кольору, розібрати та очистити мозаїку та влаштувати жолоби. Окрім того, тут улаштують бруківку на площі 12,95 кв. м. Роботи з капітального ремонту виконають у липні – жовтні 2023 року.

Додамо, закапелок Маркіяна Іващишина відкрили 6 вересня 2022 року. Він знаходиться у сквері між вулицею Вірменською та площею Музейною, одразу поруч «Дзиґи», власником якої був Маркіян Іващишин.

Нагадаємо, у Львові за 2,6 млн грн відремонтують дорогу та тротуар на вул. Липова Алея. Послуги з ремонту та тротуару замовляє Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради. Очікувана вартість робіт становить 2 млн 696 тис. гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності