У Дрогобицькій громаді розпочнуть ремонт дороги

У Дрогобицькій громаді розпочнуть ремонт дороги

Роботи відновлять за сприятливих погодних умов

У Дрогобицькій громаді продовжуються ремонтні роботи доріг та тротуарів на низці вулиць. У найближчий час планують полагодити внутріквартальну дорогу на вулиці Самбірській.

Про це повідомила Дрогобицька міська рада.

Зазначається, що на завершальній стадії капітальний ремонт вулиці Цвинтарної у Дрогобичі, яка сполучає між собою вулиці Чорновола та Пилипа Орлика. По завершенні робіт на цій ділянці, підрядник приступить до ремонту внутріквартальної дороги на вулиці Самбірській.

У Стебнику планують поточний ремонт вулиці Стуса, від буд. №28 до буд №36. Паралельно розпочато роботи з облаштування тротуару на відрізку вул. Грушевського від вул. Куліша до ринку. Через кілька тижнів у Стебнику планують приступити до капітального ремонту дороги на вулиці Мекелити.

Нагадаємо, за словами очільника Львівської ОВА Максима Козицького, у Львівській області ситуація з ремонтом доріг є складною. Це пов'язано з недофінасуванням, оскільки в країні триває війна. Як тільки кошти, які передбачені в державному бюджеті, будуть доступні для нашої області, то почнеться ремонт дорожнього покриття.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності