У Львові за 2,6 млн грн відремонтують дорогу та тротуар на вул. Липова Алея

вул. Липова Алея, 9

Роботи повинні виконати до кінця 2023-го

У Львові проведуть капітальний ремонт доріг та тротуарів на вул. Липова Алея, 9.

Відповідний тендер опублікований на порталі Prozorro.

Послуги з ремонту та тротуару замовляє Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради. Очікувана вартість робіт становить 2 млн 696 тис. гривень.

Згідно з тендерною документацією, підрядник повинен провести підготовчі, демонтажні та земляні роботи. Зокрема, розібрати асфальтобетонне покриття на площі 62 кв. м, розібрати покриття та основ бруківки з булижного каменю вручну на площі 72 кв. м, відремонтувати 3 залізобетонні горловини оглядових каналізаційних колодязів із заміною люка.

На основному проїзді переможець тендеру постелить бетонні тротуарні плити на площі 499,9 кв. м, Також на вулиці облаштують парковку, а саме улаштують підстильні та вирівнювальні шари і покладуть бетонні тротуарні плити на площі 351,48 кв. м. Серед іншого, на вулиці установлять бетонні поребрики загальною довжиною 339 м, проведуть підготовку ґрунту та посіють мавританські та партерні газони на площі 366 кв. м.

Окрім того, підрядник встановить 4 дорожні знаки та нанести горизонтальну дорожню розмітку.

Роботи повинні бути виконані до 31 грудня 2023 року. Оплату за роботу проводитимуть у два етапи. Зокрема, замовник оплатить аванс у розмірі не більше 30% вартості договору протягом 30-ти календарних днів. На другому етапі компанія отримає не більше 85% після частково виконаних робіт.

Остаточний розрахунок проведуть на 3 етапі згідно з актами виконаних робіт та на підставі протоколу комісії щодо готовності об’єкта до експлуатації.

Додамо, раніше директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець розповідав, що на вулиці Липова Алея проведуть саме поточний ремонт доріг та тротуарів, а не капітальний ремонт.

Нагадаємо, у Львові на проспекті Свободи, біля оперного театру, демонтовують мозаїку, що просіла. Потім вирівняють дорожнє полотно і цю ж мозаїку постелять назад. Підрядник демонтує мозаїку, проведе вирівнювання дорожнього полотна і постелить мозаїку назад.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності