Стало відомо, які дороги у Львові відремонтують у 2023 році: перелік вулиць

Ремонт дороги

Також по місту облаштують нові велосмуги

У 2023 році у Львові планують відремонтувати низку доріг та вулиць. Також облаштують нові велосмуги.

Про це повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець в коментарі для «Суспільного».

Роботи проводитимуть на замовлення районних адміністрацій. Для цього з міського бюджету Львова виділять понад 147 мільйонів гривень.

Поточний ремонт покриття проїзної частини та пішохідних тротуарів проведуть на вулицях: І. Мазепи, Грінченка, Чорновола, Замарстинівській (дорога до смт Брюховичі), Варшавській, Зеленій, Пластовій, Глинянський Тракт, Дністерській, Липова Алея, М. Драгана, М. Гориня, Червоної Калини.

На виділені кошти також планують відремонтувати 26 міських вулиць та облаштувати нові велосмуги.

Зокрема, роботи проводитимуть на вулицях П. Буйка, Віденській, О. Мишуги, Херсонській, Є. Патона, Левандівській, Кульпарківській, Широкій, Повітряній, Роксоляни, Любінській, Білогорща та П. Калнишевського.

Нові велодоріжки з’являться за адресами: вулиця Віденська, Панаса Мирного, Козельницька, В. Стуса, Угорська та вулиця Рудненська.

За словами Олександра Одинця, наразі у міському бюджеті на 2023 рік не передбачено грошей на капітальний ремонт вулиць. Його можуть провести лиш у разі отримання додаткового фінансування.

Нагадаємо, у Львові водії скаржаться на дорожників, які «повирізали асфальт, а попереджувальних знаків не поставили».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності