• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові за кілька тижнів планують відкрити для проїзду дві ділянки вулиць: локації

У Львові за кілька тижнів планують відкрити для проїзду дві ділянки вулиць: локації

У Львові за кілька тижнів планують відкрити для проїзду дві ділянки вулиць: локації

На ділянці від вул. Ярослава Мудрого до житлових комплексів «Ріел» та «Семицвіт» замостили повністю колію

У Львові через кілька тижнів, за сприятливих погодних умов, планують відновити рух автівок на двох відрізках — від вул. Яцкова до вул. Бортнянського і від вул. Ярослава Мудрого до житлових комплексів «Ріел» та «Семицвіт».

Про це повідомив ЛКП «Львівавтодор», пише Львівська міська рада.

«На відрізку вул. Яцкова — вул. Бортнянського повністю замощено трамвайні колії, залишається завершити облаштування бордюрів і постелити бруківку від бордюра до колії. Довжина цієї ділянки — 170 м. Також потрібно облаштувати тротуари і велодоріжку, закінчити укладання бруківки з вул. Шевченка на вул. Бортнянського та забрукувати заїзд з вул. Шевченка на вул. Яцкова», — повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

На ділянці від вул. Ярослава Мудрого до житлових комплексів «Ріел» та «Семицвіт» замостили повністю колію, незабаром там укладуть бордюри та облаштують ділянку від бордюра до колії довжиною 70 м. Також там зроблять тротуари.

Нагадаємо, у Львові скаржаться на стан дороги на вулиці Єрошенка після ремонту. Адміністратор групи відповів, що звернення скерували до Шевченківської райадміністрації.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності