Мешканці Сихова вимагають відновити один з найбільших в районі дитячий майданчик

Мешканці Сихова вимагають відновити один з найбільших в районі дитячий майданчик

Владу міста просять відновити попередній майданчик

Дитячий майданчик біля ТЦ «Інтерсіті» був одним із найбільших в районі, сюди щодня приходили сотні дітей. Батьки відзначають, що ця локація була найкраща, проте ігровий комплекс потребував постійного догляду та ремонту.

Про це пише видання «Сихів.Медіа».

Видання пише, що мешканці Сихова неодноразово звертались на Гарячу лінію міста щодо ремонту окремих елементів. Проте, працівники ЛПК «Під Зуброю» демонтували великий майданчик для всіх вікових груп дітей. Причиною цього була аварійність майданчика. Натомість комунальники встановили комплекс з трьома гірками.

Сихівчанка Галина Войтович зареєструвала електронну петицію щодо встановлення додаткових елементів (гірок, тунелів і т.д.) на дитячому майданчику, який знаходиться на проспекті Червоної Калини, 62.

Жінка закликає мешканців Сихівського району підтримати е-звернення, а владу міста встановити додаткові елементи або відновити попередній майданчик.

Станом на сьогодні, 13 червня, петиція зібрала 109 голосів з необхідних 500 для розгляду її депутатами Львівської міської ради. На збір голосів у львів’ян є ще 42 дні. Доєднатись до ініціативи та проголосувати можна за посиланням.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA писало, що не так з дитячим майданчиком у парку Франка, де нещодавно травмувалася дитина.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності