• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові ремонтуватимуть дитячий майданчик за 3,4 млн грн, в який уже вкладали 2,2 млн грн

У Львові ремонтуватимуть дитячий майданчик за 3,4 млн грн, в який уже вкладали 2,2 млн грн

дитячий майданчик
Фото: Freepik

Поточний ремонт дитячий майданчиків коштуватиме 338,2 тис. гривень

У 2023 році на капітальний ремонт майданчиків ЛКП «Спортресурс» за рахунок коштів бюджету розвитку бюджету ЛМР було виділено 4,9 млн гривень. Зокрема, поточний ремонт дитячих майданчиків коштуватиме 338,2 тис. гривень.

Відповідну інформацію LVIV.MEDIA на інформаційний запит надало Управління спорту Департаменту розвитку Львівської міської ради.

Цьогоріч місто планує зробити капітальний ремонт дитячо-спортивного майданчика на вул. Тролейбусна, 2. Це обійдеться бюджету у 3,4 млн гривень. Варто зазначити, що минулого року місто на ремонт майданчика за цією адресою витратило 2,2 млн гривень. Також 1,5 млн гривень передбачено на капітальний ремонт дитячого майданчика на вул. Винниченка, 4.

Як зазначили у Львівській міській раді, загальна сума поточного ремонту на цей рік становить 338,2 тис. гривень. За кошти проведуть такі поточні ремонти:

  • ремонт адміністративного побутового корпусу с. Рясне-Руська на вул. В. Великого, 8 – 74,2 тис. грн;
  • ремонт футбольного поля (спортивного майданчика) зі штучним покриттям у с. Лисиничі вул. Спортивна  - 154,5 тис. грн;
  • поточний ремонт дитячо-спортивного майданчика на вул. М. Вовчка, 3 – 60 тис. грн;
  • поточний ремонт дитячо-спортивного майданчика на вул. П. Орлика, 5б – 49,5 тис. грн;

Серед іншого, на капітальний ремонт спортивних майданчиків зі встановленням елементів «Street Workout» виділили 640 тис. грн. За кошти місто здійснить капітальний ремонт спортивного майданчика зі встановленням елементів на вул. В. Виговського – за 320 тис. грн і на вул. Сихівська – за 320 тис. грн.

Нагадаємо, у 2022 році у Львові на реконструкцію та капітальний ремонт дитячо-спортивних майданчиків і спортивних майданчиків за рахунок коштів бюджету розвитку використали 8 млн 594 тис. гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності