У Львові засуджений виманював у людей гроші нібито для лікування військового

шахрай
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Чоловік сидітиме за ґратами 5 років 3 місяці

Галицький районний суд м. Львова виніс вирок чоловіку, який перебуваючи у львівській установі виконання покарань виманював у людей гроші.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що шахрай збирав гроші нібито для лікування військовослужбовця Збройних сил України. Для цього він створив акаунт у Facebook, куди завантажив неправдиве оголошення про збір коштів для пораненого бійця.

Зокрема, чоловік представлявся військовослужбовцем ЗСУ та вводячи в оману переконував людей скидати йому на картковий рахунок від 500 до 1 000 грн.

Також шахрай створив ще один акаунт у соціальній мережі та збирав кошти нібито для лікування малолітньої дитини.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у шахрайстві та призначив покарання у виді 4-х років позбавлення волі, втім за сукупністю вироків, шляхом часткового складання покарань, йому остаточно призначили 5 років 3 місяці позбавлення волі.

Нагадаємо,у Львові 22-річний та 21 річний чоловіки, які є родом з Миколаївської області разом із 20-річною мешканкою міста Винник організували злочинну групу. Шахраї продавала через Інтернет нібито оригінальну техніку Apple, однак відправляли своїм клієнтам неякісні підробки за низькими цінами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності