• Головна
  • Новини Львова
  • Важливо було почути позицію керівництва щодо трагедії: матір загиблого курсанта каже, що не знає деталей розслідування

Важливо було почути позицію керівництва щодо трагедії: матір загиблого курсанта каже, що не знає деталей розслідування

Важливо було почути позицію керівництва щодо трагедії: матір загиблого курсанта каже, що не знає деталей розслідування

Ексдекан університету Львівського університету внутрішніх справ проти будь-яких публікацій про подію до завершення слідства

Деталі розслідування щодо самогубства курсанта Львівського університету внутрішніх справ Дмитра Гульчука досі невідомі його батькам.

Про це матір загиблого курсанта Світлана Гульчук розповіла в інтерв’ю «Високому замку».

За її словами, жінку викликали на розмову до ДБР. Проте деталі розслідування наразі їй невідомі.

«Мене запитують, чи міг Дмитро посваритися зі своєю дівчиною і таке зробити? Ні, не міг, бо з дівчиною був знайомий тижні зо два… Товариші Діми мені розповідали, коли син йшов на вахту, був веселий, жартував. Хто довів його до самогубства? Чи покарають винних? Чи справу замнуть..? Наразі відповідей на ці запитання не маю», - сказала Світлана Гульчук.

Водночас Світлана Гульчук телефонувала до ексдекана Львівського університету внутрішніх справ Степана Гнатюка.

«Важливо було почути позицію керівництва щодо трагедії, яка сталася у навчальному закладі. Я поставила запитання пану Гнатюку, зокрема й щодо позачергових нарядів, бойової зброї, яку видають курсантам на чергування… Запитала, чи є в університеті психолог? Пан Гнатюк говорив багато про університет, його роботу, підготовку курсантів, але щодо смерті Дмитра сказав, що ведеться слідство, а тому про це говорити сьогодні не можна», - зазначила матір загиблого курсанта.

Вона розповіла, що хотіла озвучити ці відповіді у своїй публікації в соцмережах, але після того, як поклала слухавку, ексдекан університету написав їй, що проти будь-яких публікацій про подію до завершення слідства.

«Наприкінці нашої розмови я також запитала пана Гнатюка, чи його відсторонили від посади? Відповів, що його не відсторонили, а він сам звільнився з Львівського університету внутрішніх справ», - сказала Світлана Гульчук.

Нагадаємо, Олег Гульчук у коментарі LVIV.MEDIA розповів, що керівництво Львівського державного університету внутрішніх справ не контактувало з батьками Дмитра Гульчука, який вчинив самогубство в стінах навчального закладу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності