• Головна
  • Новини Львова
  • Батьки померлого у Львові курсанта заявили, що в університеті їх не повідомили про смерть сина

Батьки померлого у Львові курсанта заявили, що в університеті їх не повідомили про смерть сина

Батьки померлого у Львові курсанта заявили, що в університеті їх не повідомили про смерть сина

Першим про трагедію дізнався його старший брат

Керівництво Львівського державного університету внутрішніх справ не повідомило батьків про смерть курсанта Дмитра Гульчука.

Про це повідомив батько загиблого Олег.

Він стверджує, що про самогубство хлопця, яке він скоїв під час добового наряду, керівництво університету батькам не повідомило. Першим про трагедію дізнався його старший брат. Він намагався додзвонитися хлопцеві, однак уже згодом слухавку взяв поліцейський і повідомив про самогубство.

«Ми зайшли в коридор, але до нас ніхто не вийшов. Від того часу як з ним це сталося, вони навіть не подзвонили нам і не сповістили нас. Коли ми приїхали, до нас в принципі ніхто не вийшов хтось адекватний. Вислали якогось чоловіка, який нічого не знає. Можна сказати, що вони відфутболили нас просто», — розповів батько загиблого хлопця.

Також чоловік стверджує, що на його прохання керівництво закладу відмовилося коментувати цей інцидент. На момент публікації Олег Гульчук перебував у районному відділі поліції і давав свідчення.

Додамо, курсанти скаржаться на керівництво факультету Університету МВС у Львові, де сталося самогубство. Начебто їх використовують як рабів, командири принижують курсантів та залякують їх. За будь-яке недотримання вимог чи порушення «правил», курсантам погрожують заселенням в казарму та додатковими нарядами.

Нагадаємо, в університеті підтвердили самогубство львівського курсанта. Однак, в коментарях під дописом навчального закладу з’явилася інформація про те, що начебто керівництво університету ігнорує батьків загиблого.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності