• Головна
  • Новини Львова
  • Перед самогубством курсант залишив прощальну записку, але вона зникла — брат загиблого у Львові

Перед самогубством курсант залишив прощальну записку, але вона зникла — брат загиблого у Львові

Телефон Дмитра забрали на експертизу поліцейські

Перед самогубством загиблий курсант Дмитро Гульчук надіслав прощальне повідомлення рідним і залишив записку, в якій, ймовірно, вказав причину свого вчинку.

Про це LVIV.MEDIA розповів батько загиблого Олег та його брат Олександр.

За словами брата загиблого курсанта, за декілька годин до смерті Дмитро відправив батькам та усім братам прощальне повідомлення. До молодшого брата він звернувся з такими словами: «Те, що я зробив, це була слабкість. Не будь таким слабким, як я. Я хочу, щоб ти виріс міцнішим».

Також брат загиблого розповів, була й ще одна записка загиблого, в якій він вказав причини свого вчинку та детально розписав ситуацію про ситуацію у вищому навчальному закладі, та, зокрема, факультет. Проте записка, за словами рідних, невідомим чином зникла.

«Про записку відомо тільки з анонімних джерел. Думаю, це одногрупники, але говорити вони особливо не хочуть. Якщо й хтось і говорить, то за одним сценарієм. Таке відчуття, що їх залякали і сказали, що казати», — зазначив брат Олександр.

Окрім цього, батько Дмитра Гульчука, повідомив, що зараз у поліції телефон загиблого. Його вже розблокували, й, можливо, вдасться знайти ще якусь інформацію. Однак рідні хлопця хвилюються, що ця інформація зникне, як і записка.

Нагадаємо, у Львові тривають слідчі дії щодо самогубства курсанта. Причиною самогубства колеги курсанти називають погрози декана факультету Гнатюка.

Додамо, курсанти скаржаться на керівництво факультету Університету МВС у Львові, де сталося самогубство. Начебто їх використовують як рабів, командири принижують курсантів та залякують їх. За будь-яке недотримання вимог чи порушення «правил», курсантам погрожують заселенням в казарму та додатковими нарядами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності