У Львові штрафом покарали водія-порушника із підробленим посвідченням водія

водій

Чоловік придбав підроблені документи через Instagram

У Львові покарали водія із підробленим водійським посвідченням, який порушив правила дорожнього руху.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №462/2588/23.

Встановлено, що чоловік придбав підроблений документ через соціальну мережу Instagram. Він побачив домовився зі зловмисниками за гроші виготовити на його ім’я підроблене посвідчення водія. Фальшивий документ чоловік отримав у Ківерці Волинської області.

Виявили водія у Львові на пл. Двірцевій. Він порушив правила дорожнього руху та зупинився ближче 10 м від пішохідного переходу, внаслідок чого був зупинений правоохоронцями та на вимогу пред’явив підроблене посвідчення водія.

Під час досудового розслідування обвинувачений уклав угоду про визнання винуватості у вчиненому злочині.

Розглянувши матеріали справи, Залізничний районний суд м. Львова визнав водія винним у підробленні документів. За скоєне він заплатить штраф у розмірі 8,5 тис. грн та 1,5 тис. грн на користь держави за залучення експертів.

Нагадаємо, на Львівщині звільнили від покарання водія, який збив людину. Водій рухався на автомобілі Volkswagen Passat по трасі Львів-Шегині по зустрічній смузі, об’їжджаючи сергу з автомобілів, яку утворилася до митного «Шегині» Побачивши перед собою декількох людей, які стояли на дорозі, водій зупинився. Однак надалі він продовжив рух та наїхав на потерпілого, який стояв за два метри від його автомобіля. Внаслідок удару чоловік отримав відкриту черепно-мозкову травму.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності