Львів’янин повідомив патрульних про п’яного водія

Львів’янин повідомив патрульних про п’яного водія

Завдяки пильності небайдужого чоловіка патрульні вчасно виявили водія з ознаками сп‘яніння

Учора, 18 квітня, ввечері екіпаж патрульних отримав повідомлення від небайдужого громадянина, який повідомив, що на вулиці Кульпарківській водій керує автомобілем, імовірно, у стані сп‘яніння. Чоловік назвав марку авто та номерний знак.

Про це пишуть на сторінці патрульної поліції Львівської області.

Згодом заявник повідомив, що автомобіль перебуває на парковці одного із супермаркетів. Охоронці порядку негайно приїхали на місце події. Патрульні помітили автомобіль Ford Mondeo, який був припаркований із порушенням ПДР та подавав звуковий сигнал.

Під час спілкування із керманичем інспектори виявили у нього ознаки алкосп‘яніння. 39-річний водій погодився пройти перевірку у медзакладі. Приїхавши туди, львів‘янин намагався відтягнути час та згодом взагалі відмовився від проходження огляду.

Інспектори склали всі необхідні адмінматеріали, а також протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП.

Нагадаємо, у неділю, 16 квітня, ввечері патрульні на вулиці Городоцькій помітили автомобіль Ford Scorpio, водій якого їхав по зустрічній смузі громадського транспорту. Інший екіпаж, який проїжджав поряд, оперативно відреагував та зупинив автомобіль. Під час спілкування із 29-річним водієм патрульні виявили у нього очевидні ознаки алкосп‘яніння. Громадянин погодився пройти перевірку за допомогою алкотестеру Drager. Результат перевірки показав у крові порушника — 1,34 проміле.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності