До Львова приїхала перша леді Олена Зеленська

До Львова приїхала перша леді Олена Зеленська

Востаннє дружина президента відвідала Львівщину у березні

До Львова приїхала перша леді України Олена Зеленська. Вона завітала у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр та Клініку психічного здоров’я дітей, підлітків та молоді ЗУСДМЦ.

Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький 14 квітня.

У клініці за час повномасштабної війни надали майже 1300 консультацій пацієнтам від 2 років.

В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я психологи медзакладу пройшли навчання в Ізраїлі та надають фахову безкоштовну підтримку вимушеним переселенцям і людям, які постраждали від війни. Також допомагають комплексно сім’ям, а не лише дітям.

На Львівщині відкрили унікальний для України проєкт — клініку Superhumans Center. Там повертатимуть до активного життя людей, які через війну зазнали тяжких поранень та травм, зокрема, втратили кінцівки. Допомогу там зможуть отримати не лише військові, але й цивільні.Більше про клініку дивіться у відео LVIV.MEDIA .

Posted by LVIV.MEDIA on Friday, April 14, 2023

Завдяки Посольству України у Великій Британії тепер у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі є ультрасучасне обладнання для діагностики. Його вартість – понад 45 млн гривень.

Нагадаємо, перша леді України Олена Зеленська приєдналася до правління проєкту Superhumans, що на Львівщині, а до медичної ради — міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності