Скільки коштуватиме протезування у Центрі Superhumans

Скільки коштуватиме протезування у Центрі Superhumans

Пацієнт не платитиме ні за матрали, ні за послуги

Лікування у Центрі Superhumans буде безкоштовним. Пацієнт не платитиме ні за матрали, ні за послуги. Просто приходить і отримує допомогу.

Про це в інтерв’ю LVIV.MEDIA розповів голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Додамо, що на Львівщині незабаром відчиниться медичний клінічний центр Superhumans. Він стане тим місцем, де повертатимуть до активного життя людей, які через війну зазнали тяжких поранень та травм, зокрема, втратили кінцівки. Проте, допомогу там зможуть отримати не лише військові, але й цивільні.

Вже зараз можна залишити заявку на протезування у Центрі. Проте, ще до відкриття клініки, тут зробили вже 9 операцій.

Людина реєструється, чекає на свою чергу, потрапляє в центр, проходить обстеження і під неї виготовляють індивідуальний протез.

Нагадаємо, три тисячі пацєнтів щроку зможуть отримати такі послуги.  

Додамо, Андрій Гідзун та Віталій Іващук – перші пацієнти Superhumans Center, сучасної клініки протезування, реконструкції та реабілітації, яка невдовзі запрацює на Львівщині. Двом українським воїнам, які втратили на війні руки, виготовили біонічні протези від британської компанії Open Bionics.

Очільник ЛОВА раніше казав, що відкриття Центру — можливість створити певну екосистему, у якій будуть аналогічні регіональні. Відтак людина зможе в будь-якому великому місті прийти й отримати якісну допомогу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності