Львів'янин заплатив 18 тисяч за побачення, а дівчина – зникла

За похід в театр дівчина захотіла майже 20 тисяч гривень

Киянка запросила на побачення львівського підприємця та попросила за це гроші. Однак, потім зникла.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Як зазначається, 26 грудня 2022 року Остап Кривицький познайомився у додатку Tinder з киянкою Ілоною. Згодом виявилось, що це несправжнє її ім'я.

Чоловік запросив дівчину на виставу в театр імені Марії Заньковецької, яка мала відбутися 28 грудня.

За зустріч та інші «цілі» дівчина захотіла отримати 18 тисяч гривень. Однак, коли львів'янин надіслав кошти на її банківську карту, киянка припинила спілкування і зникла. Згодом вона заблокувала його у всі соціальних мережах.

Через це чоловік захотів повернути свої гроші та звернувся до правоохоронців.

Як відомо, 17 лютого справу розглядав Залізничний районний суд Львова. Через те, що Остап Кривицький не знав ні справжнього імені та прізвища дівчини, ні її адреси, суд залишив позовну заяву без руху. Однак ошуканому чоловіку дали десять днів, щоб виправити всі неточності.

24 лютого Кривицький ще раз звернувся до суду. Цього разу він зазначив, що дівчина зареєстрована у Дніпровському районі Києва. Внаслідок цього Залізничний суд Львова передав справу на розгляд Дніпровського районного суду Києва.

Нагадаємо, на Самбірщині жінка стала жертвою аферистів. Чоловіки пропонували допомогу від держави, а самі вкрали значну суму з банківської карти.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності