• Головна
  • Новини Львова
  • В університеті внутрішніх справ у Львові студентів змушували зніматися для ТікТок та Instagram

В університеті внутрішніх справ у Львові студентів змушували зніматися для ТікТок та Instagram

В університеті внутрішніх справ у Львові студентів змушували зніматися для ТікТок та Instagram

У примусовому порядку вони мали популяризувати університет

Курсантів та студентів під погрозами змушують проводити профорієнтаційну роботу та зніматися у відео.

Про це LVIV.MEDIA розповіли самі ж студенти.

Декан факультету № 3 Львівського державного університету внутрішніх справ Степан Гнатюк погрожував курсантам за невиконання власних вимог, які ніяким чином не стосуються освітнього процесу. У примусовому порядку вони мали популяризувати університет. Декан вимагав, щоб курсанти знімали відео в ТікТок, робити фото для Instagram, писати пости та проводити активну профорієнтаційну роботу.

Таким чином йому вдалося залучити вже майже 24 тисяч користувачів у соцмережі TikTok. На деяких відео видно незадоволені обличчя курсантів, які мали б посміхатися в камеру аби створити позитивний образ факультету.

З власних джерел LVIV.MEDIA стало відомо, що така жага до популярності відбувається через конкуренцію між декількома деканами університету. Від вищого керівництва було звернення про те, що один із факультетів можуть закрити через малу кількість студентів. Для залучення якомога більшої кількості абітурієнтів, та відповідно збереження посади, декан факультету № 3 Степан Гнатюк використовував студентів.

Нагадаємо, на час проведення слідства декана університету МВС, де сталося самогубство курсанта, відсторонили від роботи. Зробили це «задля забезпечення об`єктивності на час проведення службового розслідування, яке було розпочате одразу ж».

Додамо, ДБР розслідує загибель курсанта у Львові за статтею «доведення до самогубства». Наразі проводяться необхідні слідчі дії, призначено низку експертиз. Встановлюються всі обставини трагедії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності