Коли у львівських школах розпочнуться канікули розповіли у міськраді

Коли у львівських школах розпочнуться канікули розповіли у міськраді

Триватимуть канікули орієнтовно тиждень

За тиждень більшість школярів Львівської міської територіальної громади йдуть на весняні канікули. Триватимуть канікули орієнтовно один тиждень.

Про це пишуть на сторінці Львівської міської ради.

Є кілька навчальних закладів, які пішли на канікули вже цього тижня — з 20 до 27 березня, а є й такі, які відпочиватимуть у квітні.

Рішення про те, коли йти чи взагалі не йти на канікули, кожна школа ухвалює самостійно. Оскільки навчальний процес у всіх триває однакову кількість часу, завершуватиметься семестр у школах теж по-різному. 

«Заклади освіти самостійно затверджують структуру навчального року. Ми як управління освіти лише отримуємо інформацію від усіх шкіл про те, як вони організовують навчальний процес. Орієнтовно весняні канікули триватимуть тиждень», – каже Андрій Закалюк, керівник управління освіти Львова.

З детальною інформацією, коли в кожному з навчальних закладів будуть весняні канікули, можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, учнів львівських шкіл навчатимуть правильно сортувати відходи. Для цього у навчальних закладах встановлять контейнери для збору всіх фракцій відходів: паперу, пластику, скла, органіки, змішаних відходів. Діти зможуть легко запам’ятати, куди й що саме викидати завдяки різнокольоровим контейнерам з яскравими написами та зображеннями.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності