• Головна
  • Україна
  • У нас навчаються «тьолки», а абітурієнти ще «ніх*ра не знають»: як ректор київського університету принижує школярів

У нас навчаються «тьолки», а абітурієнти ще «ніх*ра не знають»: як ректор київського університету принижує школярів

У нас навчаються «тьолки», а абітурієнти ще «ніх*ра не знають»: як ректор київського університету принижує школярів

Така зверхня поведінка та неповага до абітурієнтів з боку ректора навчального закладу обурила присутніх у залі

Ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський публічно принизив студентку та втрапив у сексистський скандал.

Про це повідомили абітурієнти в соцмережах.

Нещодавно у навчальному закладі КНУКіМ проводили день відкритих дверей. Під час заходу Михайло Поплавський, як ректор, спілкувався з абітурієнтами. До присутніх він звертався на «Ти» й говорив надто зверхньо та принизливо.

Спочатку, розповідаючи про навчання в університеті, він зневажливо назвав дівчат «тьолками». Така відповідь дуже обурила присутніх в залі. Школярі поцікавились у Михайла Поплавського як той може називати свій університет найсучаснішим, коли сам ректор принижує студентів. На що він розгублено відповів, що «нікого так вони не називають». Однак, абітурієнти зазначили, що мають на це відео-підтвердження.

Згодом, спілкуючись з абітурієнтами зі сцени він почав розповідати про кейтеринг, який організували для гостей за кулісами. В залі дівчинка жартома поцікавилася у ректора, чи пригостять їх варениками сьогодні. На її запитання Поплавський з насмішкою відповів: «Подивися на себе, ще вареники тобі».

Така зверхня поведінка та неповага до абітурієнтів з боку ректора навчального закладу обурила присутніх у залі. Школярі почали висловлювати своє незадоволення та засуджувати таку поведінку Поплавського. Однак, у відповідь на це він лиш зазначив що «Ніх*ра ви ще не знаєте».

Також Поплавський похизувався тим що знає, що його є за що критикувати, однак він вважає себе «чистим піарщиком».

«Якщо скандалу немає, то я його придумую. За кордоном вас такого не навчать», — зазначив ректор КНУКІМ.

Він зазначив, що це його позиція як керівника вищого навчального закладу. Своїх висловлювань він не соромиться, і вважає свою поведінку прийнятною.

Додамо, міносвіти Росії покарає студентів, які вивісили український прапор в університеті Москви. Водночас студентська рада університету зазначили, що виставка та українські прапори «не породжує жодних емоцій, окрім жаху та нерозуміння».

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності