Львів 9 березня попрощається із загиблим Героєм

Прощання із загиблим захисником
Фото: Львівська міська рада

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання

У четвер, 9 березня, Львів попрощається з Юрієм Кордобою, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Чин похорону розпочнеться об 11-й годині у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Біографічна довідка Героя

Юрій Кордоба (23.01.1969-17.04.2022). Уродженець села Любеля Львівської області.

Навчався у Сопошинському закладі загальної середньої освіти І-III ступенів. Закінчив Барнаульське вище авіаційне училище льотчиків імені головного маршала авіації Костянтина Андрійовича Вершиніна.  У мирний час працював водієм-експедитором. Захоплювався історією, авто- та авіабудуванням, а також зброєю. Мріяв розпочати власну справу, пов’язану з останньою.

Протягом 2015-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України. За особисту мужність був нагороджений нагрудним знаком «Учасник АТО» та відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

З початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Юрія Кордоби залишилися дружина, син та донька.

Нагадаємо, у боях під Бахмутом загинув випускник «Львівської політехніки» Назар Королишин.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності