Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу на Донеччині загинув старший солдат зі Львівщини

Загиблий військовий
Фото: Freepik

8 березня траурний кортеж з тілом загиблого захисника проїде вулицями Буська до рідної домівки захисника

Під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Олександропіль Покровського району Донецької області в результаті артилерійського обстрілу ворога 5 березня загинув старший солдат Туркевич Тарас Юрійович.

Про це повідомили на сторінці Буської міської територіальної громади у Facebook.

Тарас Туркевич проживав у місті Буськ. Воїну було 28 років

«Тарас віддав своє життя за захист не лише України, а й кожного з нас, наш край, нашу свободу і незалежність. Життя людини є безцінним, душа – безсмертна, а пам’ять про Героя – вічна», - йдеться у повідомленні.

У середу, 8 березня, траурний кортеж з тілом загиблого захисника проїде вулицями Буська до рідної домівки захисника: Львівська, пл.900-річчя Буська, Майдан Незалежності, Федоровича, Довбуша. Жителів міста просять вийти та вшанувати у скорботі українського воїна о 15-й годині.

Про час парастасу та похорону буде повідомлено на сторінці МТГ у Facebook. Водночас 9 березня всі культурно-мистецькі та спортивні заходи рішенням міського голови скасовано.

Нагадаємо, 6 березня у результаті обстрілу у місті Часів Яр на Донеччині, під час виконання бойового завдання, загинув командир аеромобільного батальйону 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, майор Андрій Луканюк.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності