• Головна
  • Новини Львова
  • Таблетки, порошок та шприц з невідомою речовиною: як у Львові борються із наркозалежними

Таблетки, порошок та шприц з невідомою речовиною: як у Львові борються із наркозалежними

Таблетки, порошок та шприц з невідомою речовиною: як у Львові борються із наркозалежними

В усіх випадках патрульнi викликали на місце події слідчо-оперативну групу

У Львові патрульні продовжують виявляти у громадян заборонені речовини. За минулу добу трапилося декілька таких випадків.

Про це 23 лютого повідомила патрульна поліція Львівщини.

Підозрілого 28-річного чоловіка правоохоронці помітили на вулиці Чукаріна. Він помітно нервував та вдавав, що курить електронну сигарету, однак диму від неї не було. Візуально оглянувши електронну цигарку, інспектори встановили, що вона пошкоджена. Усередині неї поліцейські знайшли паперові згортки з невідомою речовиною.

Схожий випадок стався на вулиці Яворницького. Патрульні виявили підозрілого 43-річного львів‘янина, що мав при собі паперові згортки. Під час перевірки інспектори виявили в нього подрібнену речовину зеленого кольору, рослинного походження.

Патрулюючи на вулиці Замарстинівській, екіпаж роти ТОР помітили чоловіка, дії та рухи не відповідали нормальній обстановці. Правоохоронці знайшли в сумці 39-річного громадянина два блістери таблеток та пластикову колбу з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Ще одного чоловіка із забороненою речовиною патрульні виявили на перетині вулиць Трускавецька — Тролейбусна. 24-річний львів‘янин помітивши службовий автомобіль почав йти в інший бік і постійно оглядався. У нього інспектори виявили шприц із невідомою речовиною.

На вулиці Чернівецькій, інспектори помітили чоловіка, який підозріло поводився. Під час поверхневої перевірки у 46-річного мешканця Харківщини патрульні виявили металевий стакан із речовиною, ймовірно, наркотичної дії та три таблетки білого кольору, невідомого походження.

В усіх випадках патрульнi викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Додамо, правоохоронці затримали львів’янина, який займався продажем «марихуани».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності