Збували «метадон» і нарковмісні таблетки: у Львові затримали групу наркодилерів

Зловмисникам загрожує до десяти років ув’язнення

У Львові правоохоронці перекрили канал постачання та збуту наркотиків, який організували четверо львів’ян. Під час обшуків у них виявили та наркотичні речовини, вартість яких на чорному ринку становить понад 80 тисяч гривень.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, зловмисники – троє мешканців Львова віком 36, 40 та 45 років, а також 41-річна львів’янка – збували наркотичний засіб «метадон» і нарковмісні таблетки «субутекс» у Львові, у тому числі в одному зі слідчих ізоляторів.

Так, під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили 150 таблеток «субутексу», наркотичний засіб «канабіс», шприці із залишками невідомої речовини та інші речові докази. Водночас загальна вартість вилученого, за цінами чорного ринку, становить понад 80 тисяч гривень.  Всі речові докази скеровано на експертизу.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про обрання наркозбувачам запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Львові викрили 19-річного львів’янина, який незаконно зберігав та збував наркотичні засоби.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності