Щомісяця збував близько 10 тисяч «закладок»: на Львівщині затримали наркодилера

Щомісяця збував близько 10 тисяч «закладок»: на Львівщині затримали наркодилера

Гроші зловмисник отримував у криптовалюті

На Львівщині затримали наркодилера, який щомісяця робив близько 10 тисяч «закладок» із наркотиками і психотропами. Йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомили у департаменті боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

Наркотики збував 21-річний мешканець Трускавця. Він отримував гуртові партії «товару», фасував та розповсюджував через «закладки». Чоловіка затримали одній із вулиць міста. Так, під час огляду його речей поліцейські виявили вже розфасовані «закладки» із «Альфа-PVP» та канабісом. Згодом у помешканні наркодилера правоохоронці виявили розфасовану по сліп-пакетах психотропну речовину «LSD».

Правоохоронці  встановили, що зловмисник працював «закладчиком» на Інтернет-крамницю з продажу наркотичних засобів і психотропних речовин. Водночас оплату він отримував криптовалютою. Поліцейські вилучили речові докази та скерували на проведення експертних досліджень, а їхня орієнтовна вартість за цінами «чорного» ринку – майже 200 тисяч гривень.

Слідчі вже повідомили 21-річному трускавчанину про підозру за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.  Натомість Трускавецький міський суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 214 тисяч гривень. Молодику йому загрожує позбавленням волі на строк до восьми років.

Наразі поліцейські продовжують заходи зі встановлення утримувачів наркокрамниці та можливих спільників фігуранта.

 Нагадаємо, у Дрогобицькому районі правоохоронці затримали групу торговців «метадоном».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності