У Львові за добу патрульні затримали 8 чоловіків з наркотиками

Канабіс
Фото: pexels

Слідчі встановлюють обставини в усіх випадках

У Львові за добу патрульні виявили 8 осіб з, ймовірно, забороненими речовинами.

Про це 22 лютого повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Так, на проспекті Червоної Калини виявили 30-річного чоловіка, який помітно нервував, озирався. Під час поверхневої перевірки у нього знайшли заборонену речовину солі. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Також під час патрулювання на вулиці Пасічній, екіпаж помітив біля обміну валют чоловіка, який дивно поводився. 37-річний львів'янин хотів швидше завершити розмову з патрульними. Під час поверхневої перевірки у нього виявили блістер з невідомою речовиною. На місці події працювали слідчі.

Крім того, екіпаж роти тактико-оперативного реагування виявив у 6-му Топольному провулку підозрілого чоловіка. У 30-річного львів'янина знайшли подрібнену речовину рослинного походження. Він сказав, що щойно взяв її із закладки. На місці події працювали слідчі.

Разом з тим ще один чоловік озирався, ходив між деревами у парку на Сихові. У 43-річного чоловіка виявили шприц з невідомою речовиною. На місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого встановлення обставин.

Між тим на перехресті вулиць Липинського — Промислової виявили 27-річного мешканця Донеччини. У нього знайшли стакан з порошкоподібною речовиною, шприц з речовиною світло-коричневого кольору та ампули з медикаментами. Експерт вилучив речовини. Чоловіка супроводили у відділок.

Водночас на проспекті Червоної Калини знайшли ще одного чоловіка. Він, вгледівши поліцейський автомобіль, різко змінив напрямок руху. У нього виявили пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору та два згортки. Речовини вилучили, а розмову зі слідчими 25-річний сихівчанин продовжив у відділку.

Ще ж одного чоловіка виявили на вулиці Масарика під час комендантської години. Він мав в пачці з-під сигарет згорток з порошкоподібною речовиною. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Наостанок зранку 22 лютого на проспекті Чорновола у 33-річного чоловіка виявили три згортки з речовиною рослинного походження та один згорток з порошкоподібною речовиною. Їх вилучили на експертизу. Далі встановлення обставин у відділі поліції.

Нагадаємо, у Львові правоохоронці помітили двох водіїв, які мали ознаки наркотичного сп'яніння. Крім того, у них виявили, ймовірно, заборонені речовини

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності