Курив марихуану на уроці: на Львівщині старшокласник потрапив у реанімацію

Курив марихуану на уроці: на Львівщині старшокласник потрапив у реанімацію
Фото: pexels

16-річному хлопцеві стало зле під час уроків

У понеділок, 12 грудня, старшокласника Солонківської школи, що у передмісті Львова, госпіталізували з передозуванням наркотиків.

Про це пише ZAXID.NET.

16-річному хлопцеві стало зле під час уроків. Його у важкому стані забрала «швидка» з медпункту школи.

Спершу хлопця доправили у львівський «ОХМАТДИТ». Пізніше його перевезли в реанімацію токсикологічного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру (ЗУСДМЦ).

У ЗУСДМЦ повідомили, що школяр втратив свідомість, після чого його госпіталізували в реанімацію у важкому стані. Після доби в реанімації стан хлопця поліпшився і його перевели в педіатричне відділення. Наразі загрози його життю немає.

Лікарі не розголошують, якими саме наркотиками отруївся підліток. Попередньо з'ясували, що школярі під час уроків курили марихуану, у результаті одному з них стало зле, і довелося викликати «швидку».

Нагадаємо, львівські патрульні виявили на території ліцею на вулиці Караджича чоловіка з наркотиками. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у чоловіка паперовий згорток. У ньому була подрібнена речовина зеленого кольору рослинного походження — скоріш за все, марихуана.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності