П’ять львівських багатоповерхівок обладнали відеонаглядом: деталі

П’ять львівських багатоповерхівок обладнали відеонаглядом: деталі

Закупівлю обладнання та його монтаж порівну оплачували місто і мешканці

У Львові влаштували відеонагляд на прибудинкових територіях п’ятьох ОСББ. Загалом біля багатоповерхівок змонтували 79 відеокамер.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Роботи виконували в межах міської програми «Безпека житлових кварталів». Вона передбачає співфінансування: закупівлю обладнання та його монтаж порівну оплачували місто і мешканці — 50/50.

Зазначається, що при відборі локацій перевагу надавали тим будинкам, які розміщені біля критичної інфраструктури, та територіям, які треба зробити більш безпечними.

«Кінцеве рішення ми приймали разом з поліцією. Також будинок повинен бути розміщений в межах існуючої мережі загальноміської системи відеонагляду», — додали в управлінні безпеки ЛМР.

Там нагадали, що у 2022 році на території Львівської громади встановили 419 нових відеокамер. Наразі загальноміська система відеоспостереження об’єднує майже 2 тисячі відеокамер.

Додамо, нещодавно у Львові в парку «Горіховий гай» встановили систему відеоспостереження. Загалом тут змонтували 50 відеокамер. Це четвертий міський парк, який має відеонагляд.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності