• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові пішохідну зону в центрі міста обладнають додатковими камерами відеоспостеження

У Львові пішохідну зону в центрі міста обладнають додатковими камерами відеоспостеження

У Львові пішохідну зону в центрі міста обладнають додатковими камерами відеоспостеження

Камери встановлять на трьох локаціях

У центрі Львова, по периметру пішохідної зони, встановлять додаткові камери відеоспостереження. Їх змонтують на трьох локаціях — з боку вулиць Руської, П. Беринди та Братів Рогатинців.

Про це повідомляють у Львівській міській раді.

Системи відеонагляду фіксуватимуть виїзд автомобілів з пішохідної зони. У водіїв-порушників вилучатимуть перепустки чи призупинятимуть їх дію. Наразі відеокамери з функцією розпізнавання номерних знаків фіксують лише в’їзд на територію для пішоходів.

"Це допоможе, зокрема, контролювати регламентований час перебування автівок у пішохідній зоні та унеможливити транзитний проїзд через цю територію", — розповідають у ЛМР.

У міській раді нагадують, що пішохідна зона центральної частини міста обмежена пр. Свободи, пл. Торговою, пл. Данила Галицького, вул. Підвальною, вул. Валовою, пл. А. Міцкевича. В’їзд та виїзд здійснюється через вул. Руську, вул. Памви Беринди та вул. Братів Рогатинців.

Для мешканців заїзд у пішохідну зону впродовж цілої доби залишається безкоштовним, за наявності відповідної перепустки. Однак автомобілі доставки, які працюють у пішохідній зоні, можуть заїжджати лише з 6:00 до 10:00 год — на основі платної перепустки. Наскрізний проїзд через пішохідну зону заборонений.

Читайте також:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності