У Львові жінка за вкрадені чоловічі труси «Уют» сяде за ґрати на 5 років

Обвинувачена вже була засуджена за крадіжку

Галицький районний суд м. Львова покарав жінку до 5-ти років та 3-х місяців позбавлення волі за викрадену з магазину білизну.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 461/6838/22.

Встановлено, що обвинувачена вкрала 27 жовтня з магазину 7 чоловічих трусів «Уют», через декілька днів вона таємно викрала з магазину набір жіночої білизни. Загалом вона завдала власникам магазину шкоди на 1 тис. гривень.

У судовому засіданні жінка зазначила, що не бажає користуватися послугами захисника та буде представляти свої інтереси самостійно. Фактичні обставини справи вона не заперечувала.

Зазначається, що обвинувачена є вагітною та вже була засуджена за крадіжку Галицьким районним судом 1 грудня 2022 року. Їй призначили покарання у виді 5-ти років та 2-х місяців позбавлення волі.

Враховуючи матеріали справи, суд визнав жінку винною у крадіжці та призначив покарання у виді 5-ти років та 3-х місяців позбавлення волі.

Нагадаємо, у Львові чоловік під приводом «пригону» авто видурив гроші. Зловмисник зустрівся зі своїм «клієнтом» в одному із закладів міста з метою доставки та продажу автомобіля марки «Фольксваген гольф» із Республіки Польща. Скориставшись довірою, він взяв 500 євро, однак вказаний автомобіль потерпілому не передав, а коштами розпорядився на свій розсуд.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності