Львів’яни здобули три медалі на чемпіонаті України із сучасного п'ятиборства

Також львів’яни успішно виступили у чотириборстві серед юнаків до 17 років, виборовши дві медалі

З 21 до 25 грудня у Львові триває чемпіонат України з сучасного п'ятиборства у приміщенні серед всіх вікових категорій, присвячений пам'яті загиблих захисників України. На цих змаганнях талановитий львівський п'ятиборець, майстер спорту України міжнародного класу Юрій Ковальчук став срібним призером чемпіонату України серед юніорів.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Юрій Ковальчук, якому 2 січня виповниться 21 рік, також посів 5-те місце серед чоловіків в індивідуальній програмі. Тренують спортсмена Віталій Тарнакін, Олег Фіалкович, Андрій Ковальчук та Андрій Орліковський.

Крім того, у командній першості львівські п'ятиборці здобули «бронзу» серед чоловіків (Юрій Ковальчук, Дмитро Балюк, Андрій Федечко) та «срібло» серед юніорів (Юрій Ковальчук, Віталій Дрозд).

Також львів’яни успішно виступили у чотириборстві серед юнаків до 17 років. Так, Олег Рибак став чемпіоном України, а в командній першості львівські спортсмени (Олег Рибак, Максим Ковальчук, Святослав Стахурський) вибороли «срібло», мінімально поступившись киянам.

Нагадаємо, на Львівщині відзначили найкращих спортсменів області цього року та їх тренерів. Їм вручили подарунки та погасили тематичні конверти й марки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності