Стало відомо, яке місто є найдешевшим для відпочинку у Європі

Стало відомо, яке місто є найдешевшим для відпочинку у Європі

На початку цього року витрати на житло зросли по всій Європі, оскільки попит перевищив допандемічний рівень після послаблення обмежень на подорожі

Місто Афіни, столицю Греції, визнали найдешевшим місцем для відпочинку у Європі. Воно випередило напрямки у Східній Європі, які традиційно вважаються найбюджетнішими.

Про це пише The Guardian з посиланням на рейтинг Post Office Travel Money.

Аналіз традиційних туристичних витрат у 20 популярних містах Європи показав, що ціни в грецькій столиці впали на 15% починаючи з 2021 року. Середні витрати там склали 207 фунтів стерлінгів, порівняно з 218 фунтами стерлінгів у Лісабоні, який посів друге місце у цьому рейтингу.

Обидва міста випередили популярні східні напрямки, які раніше славилися низькими цінами. Зокрема, це польський Краків (в середньому там витрачається 219 фунтів стерлінгів), Рига в Латвії (220 фунтів стерлінгів) і Будапешт в Угорщині (221 фунт стерлінгів).

Зазначається, що вперше за 15 років аналізу Post Office Travel Money місто у Західній Європі визнано найдешевшим. Також у рейтингу вказується, що на початку цього року витрати на житло зросли по всій Європі, оскільки попит перевищив допандемічний рівень після послаблення обмежень на подорожі.

Нагадаємо, мережа Дитячих клубів Львова разом з міжнародними партнерами, зокрема, адміністрацією міста Люблін та організацією UNICEF проводять набір дітей учасників бойових дій та ВПО на безкоштовне оздоровлення. Діти відпочиватимуть в містечку Янів-Любельський.

Додамо, зі Львова до німецького міста Фрайбург поїхали 30 дітей загиблих та поранених українських військових.

Подорожі

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності