Air France скасовує рейси до України

Air France скасовує рейси до України

Перевізник скасував польоти між Парижем і Києвом

Авіакомпанія Air France призупиняє рейси до України. Перевізник скасував польоти між Парижем і Києвом "з огляду на ситуацію на місці та з міркувань обережності".

Проте Air France регулярно здійснюватиме повторну оцінку ситуації та нагадує, що безпека польотів, клієнтів та екіпажу, є безумовним пріоритетом.

Додамо, Air France двічі на тиждень літали між Парижем і Києвом — у вівторок та у неділю. Поки що невідомо, як надовго призупинили перельоти.

За інформацією міністерства інфраструктури, "Міжнародні авіалінії України" продовжать здійснювати рейси за маршрутом Київ — Париж згідно з розкладом на більшому літаку.

Нагадаємо, Авіакомпанії Swiss International Air Lines та Austrian Airlines скасували рейси до деяких міст України до кінця лютого. Обидва перевізники належать до Lufthansa Group, яка скасувала свої рейси раніше. Водночас авіакомпанія Lufthansa не скасувала рейси з Мюнхена у Львів, а Austrian з Відня у Львів. Польоти за цими напрямками виконуватимуть у звичному режимі. До речі, деякі скасовані рейси Lufthansa виконуватиме МАУ. Наразі розпочали продаж квитків на Мюнхен та Женеву.

Подорожі

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності