Відсьогодні SkyUp Airlines дозволила безкоштовно переносити дати подорожі

Відсьогодні SkyUp Airlines дозволила безкоштовно переносити дати подорожі

Дати рейсів можна змінити на регулярні рейси з 16 по 20 лютого

Компанія SkyUp Airlines дозволила безплатно змінювати дати подорожі на регулярні рейси з 16 по 20 лютого.

Власники квитків на регулярні рейси SkyUp із датами вильоту чи повернення з 16 до 20 лютого 2022 року можуть без штрафів обрати нові дати рейсів. Пропозиція діє для всіх тарифів. Запит на зміну потрібно надіслати в авіакомпанію щонайменше за 6 годин до вильоту.

Вибрати нові дати можна в особистому кабінеті на сайті авіакомпанії. Також це можна зробити в контакт-центрі авіакомпанії або через партнерську агентську мережу.

Якщо на нову дату ціна буде вищою, різницю у вартості доведеться доплатити.

Додамо, нещодавно турецька авіакомпанія Turkish Airlines дозволила безплатно повертати або змінювати авіаквитки в Україну.

Нагадаємо, раніше SkyUp заявила, що зупиняє продаж квитків на рейси 14-16 лютого через вимоги лізингодавців та повідомлення страхових компаній, які відмовлялися страхувати польоти в повітряному просторі України. Також літак українського лоукостера не зміг приземлитися у Києві. Борт прямував із португальського острова Мадейра. Проте заходити в український авіапростір компанії заборонили. Тож рейс був змушений здійснити посадку в Молдові. Згодом в авіакомпанії повідомили, SkyUp Airlines відновлює продаж квитків на всі рейси та працюватиме у штатному режимі.

Подорожі

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності