Куди полетіти зі Львова у лютому: теплі та холодні напрямки

Куди полетіти зі Львова у лютому: теплі та холодні напрямки

Розповідаємо про цікаві напрямки зі Львова на лютий

Кіпр, Італія, Норвегія та Швеція: Lviv.Media розповідає, куди можна полетіти зі Львова у лютому та скільки коштують квитки.

Кіпр

У лютому вартість перельоту на Кіпр стартує від 731 гривні. До міста Ларнака та назад у Львів можна злітати за 1141 гривню з людини. Майже так само коштуватиме подорож до міста Пафос. Вона обійдеться приблизно у 1145 гривень.

Іспанія

До Іспанії у лютому можна знайти квитки вартістю від 1201 гривні. Найдешевший переліт в обидві сторони до міста Пальма-де-Майорка обійдеться у 1196 гривень з людини. Проте летіти доведеться з пересадкою.

Латвія

Квитки до Латвії цього місяця коштують від 351 гривні. Проте до Риги знову можна полетіти навіть трохи дешевше. Можна знайти квитки в обидві сторони за 319 гривень. І це, до речі, прямі рейси.

Норвегія

Якщо теплі напрямки вас не приваблюють, саме час звернути увагу на Норвегію. Зараз зі Львова квитки туди можна придбати від 884 гривень. Подорож до Осло та назад у Львів, щоправда, з 1 зупинкою, коштуватиме лише 1003 гривні з людини.

Швеція

Ще один не найтепліший, але не менш цікавий напрямок. У лютому вартість квитків до Швеції стартує від 1020 гривень. Наприклад, у Стокгольм та назад до Львова можна полетіти за 1181 гривні. Проте летіти доведеться з пересадкою.

Нагадаємо, актуальна інформація про правила в'їзду для громадян України в різні країни світу доступна на порталі МЗС. МЗС України оперативно оновлює інформацію про обмеження і вимоги на онлайн-карті цього ресурсу.

Додамо, авіакомпанія Ryanair влаштувала розпродаж квитків. Полетіти за деякими напрямками можна лише за 8 євро в одну сторону.

Подорожі

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності