Рига і Миколаїв: зі львівського аеропорту дозволили нові рейси

Рига і Миколаїв: зі львівського аеропорту дозволили нові рейси

Цьогоріч з львівського аеропорту значно побільшало внутрішніх рейсів

Вже невдовзі аеропорт "Львів" матиме два нові напрямки. Державна авіаційна служба дозволила авіакомпаніям літати з міста до латвійської Риги, а також до Миколаєва.

"Авіакомпанія «Елерон» зможе перевозити пасажирів до Латвії. Перевізник має право на маршрут Львів – Рига (Латвійська Республіка) – Львів діє до 26 квітня 2022 року", - йдеться у повідомленні Державіаслужби.

Авіаперевізник може виконувати сім чартерних рейсів на тиждень.

Натомість авіакомпанія «Мотор Січ» отримала право поєднати перед святами два українські міста. Право на виконання внутрішніх регулярних перевезень за маршрутом Миколаїв – Львів – Миколаїв діє з 20 грудня на необмежений термін.

Нагадаємо, вже стартували рейси української авіакомпанії Air Ocean Airlines, яка тепер літає за напрямком “Львів-Запоріжжя”. 

Полетіти новим рейсом можна буде двічі на тиждень: щоп’ятниці та щопонеділка. Попередньо виконувати рейси планують до 25 березня 2022 року.

Додамо, українські авіакомпанії отримуватимуть компенсації за квитки та сплачуватимуть менший податок на додану вартість. Таким чином держава планує підтримати вітчизняні авіаперельоти та зменшить вартість квитків.

Тепер авіакомпанії за внутрішні перевезення платитимуть лише 7% податку на додану вартість. Раніше вони платили за стандартною ставкою – 20%.

Подорожі

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності