Зимовий відпочинок: де розважитись з дітьми на Львівщині та неподалік

Зимовий відпочинок: де розважитись з дітьми на Львівщині та неподалік

Серед розваг — поїздка на бананову ферму та кінна прогулянка на санях

Сезон зимового відпочинку у самому розпалі. Lviv.Media розповідає, куди поїхати, аби влаштувати приємний сімейний відпочинок.

"Їжак парк"

"Їжак парк" — територія активного відпочинку у селі Красів, що на Львівщині. Тут можна покататися на сноутюбах — спуститися з невеликого снігового схилу на надувних санках. Схил огороджений стінками, тож є безпечним навіть для дітей від трьох років. Також тут можна познайомитися із жителями живого куточка  страусами, поні, вівцями та конями.

Бананова ферма у Липниках

Навіть взимку на банановій фермі у Липниках, що за 10 кілометрів від Львова, можна побачити, як цвітуть банани. Там можна придбати саджанці екзотичних фруктів, зокрема, ананасів, папаї, кумквату та інжиру. А ще відвідувачі можуть побачити як вирощують справжню каву у теплицях. На екскурсії до бананової ферми запрошують не тільки дорослих, а й дітей. По закінченню прогулянки відвідувачам пропонують спробувати лимонад з печивом та бананами, вирощеними на плантації.

Історико-культурний заповідник "Древній Звенигород"

За 20 кілометрів від Львова розташований історико-культурний заповідник "Древній Звенигород". Вже цього року музей оновили та представили відвідувачам нову експозицію. Тут можна побачити сотні артефактів: предмети побуту, зброю, прикраси, релігійні речі, яким майже тисяча років. Їх знайшли під час розкопок літописного міста Звенигорода, яке існувало в XI-XIII століттях. Крім того, гостям пропонують вдягнути VR окуляри та оглянути 12 місць Звенигорода першої половини XII століття.

Для дітей там також проводять майстер-класи з розпису та декорування імбирних пряників.

Кінна прогулянка на санях у Ластівці

У комплексі "Осоння Карпати", що розташоване у селі Ластівка Львівської області, сім'ї можуть насолодитися кінною прогулянкою на санях. Одні сани вміщують 5 людей, тож така поїздка цілком сподобається батьками навіть з маленькими дітьми. А ще "Осоння Карпати" пропонує гостям політ на повітряній кулі навіть взимку.

Карпатський трамвай

Карпатський трамвай —  єдиний в Україні екскурсійний маршрут по вузькоколійній залізниці. Його проклали вздовж річки Мізунки у мальовничому Карпатському передгір'ї. Він розташований у селі Вигода, Івано-Франківської області. До складу потягу входить локомотив, у який поміститься 12 туристів, там можна поспостерігати за роботою машиніста. Також є 2 вагони на різний туристичний смак: закритий вагон з комфортними сидіннями, вагон-кабріолет, а також відкрита платформа для веселого відпочинку і фотополювання. На станціях Міндунок або Дубовий Кут за бажанням можна організувати пікнік.

Гірськолижний курорт "Плай"

Гірськолижний курорт "Плай" — популярне місце не лише для дорослих, а для сімей з дітьми. Тут є лижна школа для дітей та окрема маленька траса та дитячий майданчик.  А ще малеча може бавитись у боулінг-центрі, де завдяки автоматичним бортикам можна насолоджуватись безпечною грою.

Для дорослих пропонують не тільки прокат професійного спорядження для спуску, а й відвідування спортивного комплексу та купання у чані.

Подорожі

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності