Укрзалізниця запустила 58 поїздів за новим графіком: що змінилося

Укрзалізниця запустила 58 поїздів за новим графіком: що змінилося

Найближчими днями починають курсування 19 нових поїздів

"Укрзалізниця" 12 грудня запустила перші 58 поїздів за новим графіком, утворивши 29 нових сполучень між українськими містами.

В Укрзалізниці вважають новий графік перевезень "революційним", адже він заощаджує пасажирам 4,5 мільйона годин у 2022 році завдяки прискоренню 49 поїздів та оптимізації маршрутів. Усього найближчими днями починають курсування 19 нових поїздів. Зокрема, компанія виділила поїзд № 113/114 Бахмут – Львів.

"Поїзд, який є більш зручною модифікацією популярного маршруту № 141/142, дав нові сполучення для Рівного та Луцька зі Львовом, Житомиром, Києвом, Полтавою, Харковом і Бахмутом, що своєю чергою забезпечує нове сполучення між сходом та заходом країни", — зазначили в "Укрзалізниці".

Також серед новинок в графіку перевезень компанія відзначила поїзд №57/58 Київ – Рахів, що прибуває в місто Заліщики тепер зранку, о 07:17 (замість 02:20) і відправляється о 20:52. Передбачена й зупинка в Костриживці — місці оглядового майданчика, звідки відкривається видовищна панорама на Заліщики та Дністер.

Ще один популярний туристичний напрямок — Буковина — також отримав два додаткові сполучення: з Миколаєвом та Полтавою.

Нагадаємо, учора “Укрзалізниця” призначила додаткові потяги на новорічні свята. Також на деяких маршрутах збільшили періодичність та додали вагони.

Подорожі

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності