Ryanair відкриває новий рейс зі Львова до Німеччини

Ryanair відкриває новий рейс зі Львова до Німеччини

Літатимуть до міста Нюрнберг

Ірландська авіакомпанія Ryanair тепер літатиме зі Львова в Нюрнберг. Скористатись новим рейсом можна буде з 30 березня 2022 року.

Ціни на квитки стартують від 19,9 євро в один бік та від 39,9 євро в обидві сторони. Виконувати польоти лоукостер планує двічі на тиждень з Міжнародного аеропорту "Львів" – щосереди та щонеділі.

У вартість квитків входить ручна поклажа розміром 40х20х25 см та вагою 10 кг. Квитки можна придбати на сайті авіакомпанії або через інші сервіси.

Нагадаємо, наступного року український лоукостер SkyUp відкриє зі Львова чотири нові авіарейси. Літати планують до Греції, Іспанії та Австрії. Власне, полетіти зі Львова до Салонік можна буде з 21 травня 2022 року, до Валенсії та Відня літатимуть з 15 квітня, а до Мадрида  — з 21 березня.

Також цього місяця українська авіакомпанія Bees Airline запускає один міжнародний та один внутрішній рейс. Літатиме лоукостер зі Львова за новими напрямками вже з 20 грудня. Один з нових рейсів, який запускає авіакомпанія — до Києва. Здійснювати рейси перевізник буде 5 разів на тиждень, однак лише до 21 січня.

Ще один новий рейс — Львів – Прага. Виконуватимуться вони двічі на тиждень. Квитки у цьому напрямку доступні лише до 21 січня. Детальніше читайте тут.

Подорожі

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності