Укрзалізниця запустила портал сервісних послуг

Укрзалізниця запустила портал сервісних послуг

Тепер групові квитки можна придбати онлайн

В Укрзалізниці з'явився портал сервісних послуг, на якому можна замовити групові квитки онлайн. Про це розповів залізничний перевізник.

Така послуга повинна спростити купівлю квитків для групових перевезень. Раніше для того, щоб оформити групове перевезення, необхідно було двічі звертатись до залізничних кас – щоб заповнити заяву для резервування вагону та для оплати послуги. Тепер придбати групові квитки можна за допомогою нового порталу.

"З 3 грудня оформити заявку та оплатити бронювання можна віддалено на порталі, отримавши прорахунок та оплативши його за реквізитами. До каси вокзалу необхідно буде завітати лише на фінальному етапі отримання квитків та сплати їх повної вартості. У перспективі і цей етап буде переведено у віддалений формат", - розповідають в Укрзалізниці.

Серед онлайн замовлень з’явиться послуга вокзального помічника для маломобільних пасажирів та замовлення спеціального вагона для перевезення людей з інвалідністю.

Окрім того, можна буде замовити вагон автомобілевоз та вагон-салон або знайти загублені речі. Запрацювати всі послуги повинні до кінця січня.

Також Укрзалізниця зробила замовлення групових перевезень дешевшими. З 10 грудня резервування місць для групи з понад 30 осіб коштуватиме 50 гривень з дорослого пасажира та 35 гривень з осіб віком до 18 років.

Раніше зарезервувати місця для групових перевезень можна було за 80 гривень для дорослого пасажира та 40 гривень за одну дитину.

Нагадаємо, на період зимових свят Укрзалізниця запускає "Лижний експрес" із Києва до Славського. Доїхати потягом до Славське можна буде 24, 26, 30 грудня та 2, 6, 8 січня. У напрямку гірськолижного курорту поїзд зупинятиметься на станціях Святошин, Коростень, Львів, Стрий та Сколе.

Подорожі

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності