Півсотні велосипедистів випробували маршрут до Крехівського монастиря

Півсотні велосипедистів випробували маршрут до Крехівського монастиря

Невдовзі з'явиться фізичне ознакування веломаршруту. 

На вихідних велосипедисти мали змогу випробувати велосипедний маршрут Львів – Крехів – Львів. Півсотні велосипедистів вирушили у велопрогулянку до Крехівського монастиря, повідомляє Львівська облдержадміністрація.

Організували захід асоціація "Єврорегіон Карпати – Україна", управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації та "Bike sport active".

За словами організаторів, маршрут є зручним та має місця, де можна зупинитись та перепочити. Для велолюбителів уже доступна цифрова карта туристичного шляху. Невдовзі з'явиться фізичне ознакування веломаршруту.

"Маршрут велопрогулянки чудово демонструє багатство спадщини Львівської області: Крехівський монастир – історико-культурної, а Яворівський НПП – природної. Приємно що завдяки спільній роботі над проєктом ми можемо створити інфраструктуру для туристів і робити відпочинок ще якіснішим», – зазначила керівниця Асоціації "Єврорегіон Карпати – Україна" Наталя Савка.

Відбувся захід у межах проєкту "Ровелове Розточчя – разом попри кордони". За фінансової підтримки Євросоюзу, на Львівщині розвивається велосипедна інфраструктура  та створюються транскордонні туристичні шляхи.

Подорожі

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності