Відпочинок на Шацьких озерах: умови та ціни на житло

озеро Світязь

5 відпочинкових комплексів поблизу озера Світязь. Інформація для тих, хто планує відпустку в серпні 2023

Останній місяць літа сів на носа, а ви ще не були у відпустці? Віримо, що у 2023 знайти, де відпочити — складно. Їхати за кордон дорого, довго та лячно. Але ж хочеться пройтися пляжем босоніж, розчісуючи пальцями ніг якусь водойму.

LVIV.MEDIA поділилося 5 приватними садибами та котеджами в Шацьку. Відпочинок на Шацьких озерах — це один із найкращих варіантів не прогавити літо 2023. Тут сподобається як молоді, так і сім’ям із маленькими дітьми.

«Лісова тиша» в селі Пулемець

«Лісова тиша» — це екосадиба, розташована за 150 метрів від озера та 200 метрів від Шацького національного парку. На її території розташовані три котеджі з дерев’яного зрубу та з дерев’яними меблями усередині. Кожен вміщає до 10 персон. Орендувати можна як будинок, так окремі номери. Є можливість самостійного приготування їжі. Також за додаткову плату можна домовитися про харчування. Садиба є вдалим вибором для сімей із дітьми, любителів шашликів чи риболовлі. На території знаходиться дитяче містечко, гойдалки та іграшки. Є мангал, печі на дровах та криті альтанки. Також можна орендувати човен, аби зловити в озері окуня, ляща чи вугра. За додаткову плату можна відвідати баню.

Вартість оренди номера — від 1000 грн на добу. Вартість оренди котеджу — 3500 грн на добу.

Адреса: с. Пулемець, Шацький р-н, Волинська область, Україна

Відео з інстаграму екосадиби «Лісова тиша»

«Своя хата» в селі Світязь

«Своя хата» — це приватний відпочинковий комплекс, розташований за 250 метрів від озера Світязь. Він складається з 9 однакових будинків: кожен вміщає чотирьох дорослих. Котеджі складаються зі спальні, ванни та туалету, літньої кухні та критої тераси з виглядом на озеро. Є можливість готувати самостійно: кухня облаштована плитою, чайником та холодильником. Біля кожного будинку є мангал, шампури та решітки для гриля. За додаткову плату можна придбати дрова.

Вартість оренди будинку — 1000 грн на добу.

Адреса: вул. Лугова, с. Світязь, Шацький р-н, Волинська обл., Україна

Відео з інстаграму комплексу «Своя хата»

Calypso Residence Svityaz у селі Світязь

Calypso Residence Svityaz — це база відпочинку, що знаходиться на березі озера Світязь. Calypso має власний пляж із лежаками, парасольками та приємним заходом у воду. Тут є дво-, трьох-, чотиримісні номери з кондиціонерами та мініхолодильниками. На території є загальна кухня, на якій можна приготувати обід чи вечерю. А також шампури, решітки для гриля та мангали, щоби поласувати смачним шашликом в альтанках бази відпочинку. Територію бази прикрашає верба, яка щовечора сяє вогниками.

Вартість оренди номера — від 1500 до 2500 грн на добу.

Адреса: провулок Монастирський 6, с. Світязь, Шацький р-н, Волинська обл., Україна

Відео з інстаграму Calypso Residence Svityaz

Green Tourism у селі Пульмо

Green Tourism — відпочинковий комплекс, що розташований на околиці села Пульмо в 300 метрах від озера. Його територія облаштована дитячим майданчиком, невеликим басейном, альтанками та критою парковкою для автомобілів. Green Tourism пропонує чотиримісні номери з холодильником та посудом. Кожен номер має власну терасу та окремий мангал. На території є загальні кухня, душ та туалети. За додаткову плату можна орендувати велосипед.

Вартість оренди номера без кондиціонера — 750 грн, з кондиціонером — 950 грн на добу.

Адреса: вул. Світязька, 41, с. Пульмо, Шацький р-н, Волинська обл., Україна

Фото з інстаграму садиби Green Tourism

«Боброва хата» в селі Світязь

«Боброва хата» — це відпочинковий комплекс, що знаходиться на околиці села Світязь, у семи хвилинах пішки до озера. Він облаштований дитячим майданчиком та критим басейном із підігрівом. Тут можна орендувати як дво-, тримісні номери, так і котеджі на 7 або 12 осіб. Котеджі обладнанні потрібними для комфортного проживання речима. У номерах є душ та туалет, але кухня — загальна на території комплексу. За додаткову плату можна замовити харчування. На території є альтанки та все потрібне, щоби приготувати шашлик, овочі на грилі або зварити рибну юшку. Також можна орендувати велосипеди або відвідати сауну.

Вартість оренди номера — від 1000 грн на добу. Оренда котеджу — від 4000 грн.

Адреса: вул. Лесі Українки, 4, Шацький р-н, Волинська обл., Україна

Відео з інстаграму комплексу «Боброва хата»

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало про відпочинок на термальних водах Закарпаття.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності