• Головна
  • Лайфстайл
  • Вбудована оптична ілюзія та надзвичайна чутливість: користувачі iPhone скаржаться на недоліки гаджета

Вбудована оптична ілюзія та надзвичайна чутливість: користувачі iPhone скаржаться на недоліки гаджета

Вбудована оптична ілюзія та надзвичайна чутливість: користувачі iPhone скаржаться на недоліки гаджета

Ідеальний на перший погляд смартфон викликав багато нарікань у користувачів

У нижній частині більшості iPhone – принаймні в iPhone 7 – є решітки динаміків по обидва боки від зарядного порту. Але дизайнери «обдурили» покупців, адже праворуч насправді лише один динамік.

Про це пише The New York Post.

Попри те, що дизайн пристроїв Apple відрізняється, більшість iPhone мають цю складну функцію, яка, здавалося б, призначена для створення естетично приємної симетрії. Щоб перевірити це, достатньо закрити динамік з правого боку під час відтворення музики, щоб приглушити звук. Натомість звук з лівого не лунатиме.

Так, у деяких випадках додаткова решітка фактично діє як мікрофон, й до iPhone 7 у телефонах був спеціальний отвір для мікрофона. Проте в цій моделі він не був чітко симетричним.

Але це не єдина особливість iPhone. Нещодавно користувачів розлютили енергоефективні налаштування пристрою. Зокрема, нова функція дозволяє користувачам зменшити свій вуглецевий слід, заряджаючи акумулятор лише електроенергією з меншими викидами вуглецю. Проте розгнівані клієнти у Twitter скаржаться, що це сповільнює зарядку пристрою.

Крім того, останні моделі iPhone 14 і 14 Pro були названі надто чутливими через функцію «Crash Detection», яка набирає 911, коли пристрій виявляє, що власник впав. Втім проблема у тому, що навіть незначні падіння викликають екстрений зв’язок, завалюючи диспетчерів хибними викликами.

Нагадаємо, орієнтовно восени 2023 року компанія Apple випустить нову серію телефону. IPhone 15 буде дуже схожим на свого попередника iPhone 14. Проте, є й певні особливості.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності