• Головна
  • Світ
  • Дизайн IPhone 15: чим особлива нова серія телефону

Дизайн IPhone 15: чим особлива нова серія телефону

Дизайн IPhone 15: чим особлива нова серія телефону

Він залишиться відносно незмінним порівняно з серіями iPhone 13 й iPhone 14

IPhone 15 матиме динамічний острів, новий тип зарядного кабелю та тактильні кнопки.

Про це пише сайт Yahoo News.

Орієнтовно вже восени 2023 року компанія Apple випустить нову серію телефону. IPhone 15 буде дуже схожим на свого попередника iPhone 14. Проте, є й певні особливості.

Всі моделі IPhone 15 матимуть динамічний екран, який раніше був лише на 14 Pro/Pro Max. Динамічний острів (Dynamic Island) є дуже зручним у використанні. Він дозволить в один момент керувати одразу декількома додатками.

В оновленій версії телефону Apple зміниться роз’єм. Стандартний Lightning замінять на USB-C. Таке нововведення спричинила директива ЄС, згідно з якою Apple має відповідати стандарту USB-C до 2024 року. Саме так iPhone підключатиметься для заряджання та передачі файлів.

Задня частина iPhone 15 залишиться відносно незмінною порівняно з серіями iPhone 13 і iPhone 14. Однак, в ньому може з’явитися лінзи у стилі «плита» на задній частині. У звичайних моделей їх передбачають дві, а на моделях Pro — три.

Окрім цього, є припущення що Apple спробує застосувати ємнісні тактильні кнопки замість відчутних. Вони спочатку можуть з’явитися лише в моделях Pro.

Додамо, LVIV.MEDIA підготувало декілька корисних порад, як обрати якісний смартфон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності