• Головна
  • Крим
  • Крим був, є і залишається українським: Усик вперше однозначно визначився з позицією щодо півострова

Крим був, є і залишається українським: Усик вперше однозначно визначився з позицією щодо півострова

Крим був, є і залишається українським: Усик вперше однозначно визначився з позицією щодо півострова

Також український боксер розповів про те, як окупанти поводились у його домі у Ворзелі

Український чемпіон світу за версіями IBF, IBO, WBA Super та WBO у надважкій вазі Олександр Усик нарешті визначився зі своєю позицією щодо Криму. Він назвав його українським і сказав, що це тимчасово окупована територія.

Про це Усик заявив під час прес-конференції після бою із британським боксером Ентоні Джошуа.

“Багато ми вже про це спілкуємося. Знаєте, що мені не подобається в житті? Коли хочуть їсти за мій рахунок, але я не пригощаю, а в мене вимагають, щоб я заплатив. У 2014 році, коли Крим уже був окупованим... Я не пам'ятаю, я приїхав з якогось поєдинку, і в нас була прес-конференція на Подолі в якомусь спортивному пабі, і там мене запитали про Крим. Хлопця, який народився у Криму та живе там. Чий Крим? Він український, був українським і залишається. Крим – це тимчасово окупована територія, але вона обов'язково повернеться, як було до 2014 року”, — сказав український боксер.

Також він розповів про те, як окупанти поводились у його домі, що у Ворзелі, коли росіяни перебували на території Київщини.

“Після того, як непрохані гості звідти виїхали, туди приїхала професійна група людей, яка перевіряє, чи не заміновано нічого. Слава Богу, все гаразд. Ну, насрали, поламали дерева, ялинки, те, що я з дітьми будував. Але порівняно з тим, що втратили інші люди, це взагалі нічого. Слава Богу, він стоїть, його відновили. Люди, які допомагають мені в цьому, зробили ремонт, відмили весь бруд, поставили паркан. Вони (росіяни) на паркані залишили ініціали VZ. Володимир Зеленський”, - сказав Усик.

Нагадаємо, Олександр Усик 20 серпня у Саудівській Аравії роздільним рішенням суддів переміг у реванші Ентоні Джошуа та захистив свої титули.

Читайте також:

Крим

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності