• Головна
  • Енергетика
  • Промисловим обʼєктам та бізнесу обмежать постачання електрики на вечір 24 квітня

Промисловим обʼєктам та бізнесу обмежать постачання електрики на вечір 24 квітня

Промисловим обʼєктам 24 квітня обмежать енергетичну потужність

Необхідність обмеження енергопостачання – наслідок російських атак

У середу, 24 квітня, з 18:00 до 22:00 НЕК “Укренерго” обмежить постачання електроенергії промисловим споживачам. Енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу обмежуватись не буде. Про це повідомило Укренерго на сторінці у Facebook.

Обмеження через обстріли

За повідомленням Укренерго, внаслідок російських обстрілів українських електростанцій, в енергосистемі зберігається дефіцит потужності і тому доводиться застосовувати обмеження.

Обмеження споживання для бізнесу та промислових підприємств будуть рівномірно розподілені по всіх регіонах України. Необхідність обмеження енергопостачання – наслідок російських масованих ракетних і дронових атак на українські електростанції. Через погіршення погодних умов в Україні відчутно зросло споживання електроенергії. В енергосистемі зберігається дефіцит потужності” — йдеться у повідомленні компанії.

Також енергокомпанія закликала всіх споживачів ощадливо споживати електроенергію. А промисловість та бізнес — залучати імпорт електроенергії та альтернативні джерела живлення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності