Netflix зніме серіал про теніс та хоче, щоб у ньому з'явилась українська спортсменка

Netflix зніме серіал про теніс та хоче, щоб у ньому з'явилась українська спортсменка

Українську тенісистку Еліну Світоліну запросили приєднатися до створення серіалу

Стримінговий сервіс Netflix запропонував українській тенісистці Еліні Світоліній та її чоловіку, французькому тенісисту Гаелю Монфісу знятися у документальному серіалі про теніс. Про це повідомляє Суспільне.

"Що я можу сказати щодо документального серіалу про теніс від Netflix? Вони будуть дуже активно знімати, відібрано гравців, яких вони хотіли підписати. Нам із Гаелем теж надійшла пропозиція, ми поки що думаємо. Подивимося, які у них ідеї, як це все відбуватиметься. Поки що ще в роздумах", — сказала Світоліна.

14 січня Netflix оголосив, що задля зйомок компанія об'єдналася з чотирма турнірами Великого шолому, а також організаціями чоловічого та жіночого тенісу ATP та WTA. Серіал запропонує нефільтрований погляд на життя всередині змагального спорту професійного тенісу з погляду гравців та їхніх команд.

Додамо, Еліна Світоліна — українська тенісистка, третя ракетка світу в рейтингу WTA у 2017, 2018 і 2019 роках в одиночному розряді, бронзова призерка Літніх Олімпійських ігор 2020 в Токіо, чемпіонка підсумкового турніру WTA Finals 2018 року. Виграла 16 турнірів WTA в одиночному розряді та два — в парному. Двічі діставалася півфіналів на турнірах Великого шолому  і шість разів — чвертьфіналів.

Серіали

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності