Осінні вихідні: 10 серіалів, які можна переглянути за 2 дні

Осінні вихідні: 10 серіалів, які можна переглянути за 2 дні

Добірка мінісеріалів, щоб вихідні у Львові минули цікаво.

Якщо жодні події у Львові цими вихідними днями вас не приваблюють, маємо рішення - 10 мінісеріалів, які можна подивитися за вихідні.

1

Патрік Мелроуз

5 серій по 60 хвилин

Британський драматичний мінісеріал з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі. Серіал розповідає про життя аристократа з багатої сім'ї, чиє існування аж ніяк не схоже на казку. Патрік Мелроуз жахливо нещасний і живе в окремій реальності, в якій йому доводиться виживати день від дня.

Навколишні бачать його, як самозакоханого нарциса, алкоголіка і схильного до суїциду чоловіка, який марнує своє життя. Причина - важке дитинство Патріка під наглядом деспотичного батька, жорстокість якого доводилося терпіти поки мати вважала за краще не втручатися. Проте все міняється після смерті батька. Тепер Патріку належить навчитися жити заново...

2

Занадто близько

3 серії по 48 хвилин

 

Судова психіатриня Емілі Робінсон проводить діагностику жінки на ім'я Конні. ЇЇ звинувачують в убивстві. Вночі Конні в'їхала в річку разом з дітьми на задньому сидінні. Жінці загрожує в'язниця, проте є проблема - вона майже нічого не пам'ятає і не може свідчити. Тож психіатриня має з'ясувати обставини трагедії. Попри весь досвід і холоднокровність Емілі, вона втягується в витончену психологічну гру, яку веде Конні.

3

Кінець ї***ого світу (The End of the F***ing World)

8 серій по 25 хвилин

Британський абсурдистський чорний драмедійний телесеріал, заснований на коміксах Чарльза Форсмена. У головних ролях знялися Алекс Лотер та Джессіка Барден.

Серіал розповідає історію 17-річного психопата Джеймса та його однокласниці Аліси.

Хобі Джеймса - убивати тварин, але з часом ця забава його знуджує. Після знайомства з Алісою, він вирішує убити її, але пізніше закохується у неї, і вони відправляються у дорожню пригоду.

4

Голлівуд

7 серій по 60 хвилин

1940-ві роки в Голлівуді. Найталановитіші актори отримують можливість прославитися на весь світ і досягти неймовірних висот, проте мало хто знає, що ховається по той бік успіху. Герої відправляються в сонячну Каліфорнію в надії реалізувати свої амбіції, але несподівано стикаються з бездушною системою.

5

Що знає Олівія?

4 серії по 58 хвилин

Події фільму відбуваються у провінційному американському містечку. Олівія Кіттерідж, її грає Френсіс Макдорманд, усе своє життя присвятила роботі вчителем математики, дбайливому чоловікові Генрі та вихованню їхнього сина Кристофера.

Олівія - жінка з важким характером, яка, з першого погляду, байдужа до всього навколо неї та намагається відштовхнути від себе друзів та близьких. Проте насправді протягом 25 років, зображених у фільмі, Олівія намагається здолати депресію, бореться зі всіма труднощами життя, сімейними конфліктами, трагічними втратами, та врешті робить доленосний вибір.

6

Всюди тліють пожежі

8 серій по 50 хвилин

Елена Річардсон - багата і впливова жінка, любляча мати й дружина, що проживає в маленькому американському містечку. Її життя, на перший погляд, ідеальне. Але все кардинально змінюється, коли в місто переїжджає художниця Мія Воррен. Жінки різного соціального положення знаходять точки дотику і це призводить до низки жахливих подій.

У головних ролях знялись Різ Уїзерспун та Керрі Вашингтон. Серіал є екранізацією однойменного бестселера.

7

Гострі предмети

8 серій по 60 хвилин

Серіал заснований на однойменному романі Гіліян Флінн. Репортерка Камілла Прейкер отримує завдання від редактора чиказької газети та мусить знову повернутися до свого рідного містечка, аби написати статтю про жорстокі вбивства двох місцевих дівчаток. Героїні доведеться не тільки розібратися в кримінальній і заплутаній історії, але і поглянути в обличчя своїм власним страхам і демонам.

8

Довгі роки

6 серій по 60 хвилин

Британський драматичний телесеріал розповідає про життя британської родини Лайонсів, на фоні якого зображено прихід до влади Вів'єн Рук — епатажної жінки, що не звикла приховувати свої суперечливі думки, які розділяють націю. Вона прийшла до влади у Великобританії у 2019, в найскладніший для держави час. Англійське керівництво прийняло відповідальне рішення відокремитися від Європейського Союзу. З'явилася необхідність в прийнятті найбільш наболілих рішень. Серіал описує п'ятнадцять років наступного правління політикині, яка вирішила будувати щось нове і краще для власної країни та народу.

9

Чудотворці

7 серій по 25 хвилин

Дія комедійного серіалу відбувається у Раю. Бог засмучений тим, що відбувається на Землі, вирішує знищити її. Два ангели нижчого рівня, Крейг та Елайза, які працюють у відділі молитов з таким рішенням не погоджуються і йдуть на угоду з Богом, щоб врятувати Землю.

Серіал заснований на романі Саймона Річа. Головні ролі виконують Деніел Редкліфф та Стів Бушемі.

10

Любов, смерть і роботи

26 серій у 2 сезонах. Тривалість серії від 4 до 20 хвилин

Американський анімаційний телесеріал-антологія для дорослих є переосмисленням та перезапуском анімаційного науково-фантастичного фільму “Важкий метал” 1981 року. Серіал спродюсували Девід Фінчер і Тім Міллер. Кожен епізод був створений різними анімаційними студіями.

Антологія складається з кількох сюжетно не поєднаних епізодів, але у кожному з них є кохання, смерть та роботи.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності